Navigation Menu+

Feng Shui pentru camera copiilor

Posted on Jun 5, 2013 in Articole Confort Magazin | 0 comments

bedroom-eye-catching-childrens-room-interior-nuance-with-red-and-yellow-wall-paint-and-white-furnitures-ideas-also-gorgeous-polka-dots-bedding-and-purple-fur-rug-on-wood-floor-ideas-44-fascinating-chi-600x450

Dacă îţi doreşti tot ce e mai bun pentru copilul tău, atunci trebuie să ai în vedere atât bunăstarea sa fizică, cât şi cea psihică. Dar sunt cazuri în care părinţii, oricât de mult ar investi în educaţie sau jucării, observă că micuţul lor nu reuşeşte să se dezvolte corespunzător.

Ei încearcă să găsească răspunsuri apelând la medici sau psihologi, dar uită un amănunt foarte important: noi suntem produsul mediul nostru înconjurător. Asta înseamnă că orice element din viaţa noastră, pornind de la patul în care dormim şi până la modul în care este amenajat biroul unde lucrăm, toate acestea ne influenţează viaţa în fiecare zi – în bine sau în rău. Acest amănunt important se resimte mult mai puternic asupra celor mici. Vestea bună este că orice efect advers al mediul înconjurător poate fi înlăturat sau transformat prin arta Feng Shui.

Feng Shui-ul a devenit un element din ce în ce mai important în designul interior european. Dacă până în anii anteriori, arhitecţii şi designerii erau singurii gata să ofere sfaturi privind mobilarea unui apartament sau al unei case de vacanţă, recent din ce în ce mai multe persoane apelează la serviciile unui specialist Feng Shui pentru a coordona elementele de decor ale locuinţei şi pentru îmbunătăţirea energiilor oricărui spaţiu.

13645674401Iar atunci când vine vorba de camera copiilor, amenajarea ei în stil Feng Shui poate aduce extrem de multe beneficii. Copilul tău poate deveni mai energetic, mai concentrat pe studii, mai atent la sfaturile profesorilor şi ale părinţilor. Pe scurt, el va excela academic şi se va dezvolta înconjurat de energii pozitive şi sănătoase.

Pentru ca cel mic să se poată dezvolta armonios, este foarte important ca mediul în care creşte să fie cât mai curat, aerisit şi îngrijit. Încercaţi să evitaţi stocarea jucăriilor sub pat sau prea aproape de tavan. Un alt sfat bun este să folosiţi uleiuri esenţiale pentru parfumarea dormitorului celui mic: arome precum muşeţelul pot face minuni în calmarea copiilor, chiar şi după o zi agitată de joacă sau studiu. Dacă încercaţi să îi învăţaţi pe cei mici ce înseamnă responsabilitatea, nu este recomandat să poziţionaţi acvarii în dormitor. Prezenţa prea mare a elementului acvatic poate dăuna echilibrului energetic.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *